Triola

Triola úszómelltartó változó pántokkal

A vékonyan párnázott melltartó az egyedi T-varrásba varrt, vékonyan megerősített kosarakkal ideális magasságban rögzíti a melleket, és csábító dekoltázst formál. A modell élénk és telt színeivel és virágmotívumával vonzza a figyelmet. A pántok hossza állítható és hátul levehető, a nyak mögött vagy hátul keresztbe köthető.

Ár idején felülvizsgálat: 11 601 Ft

Fekete fürdőruha melltartó Triola nagymellű hölgyeknek

Víz mellett is pamutnak érzed a melleidet? Ez nem lehetetlen álom! Ennek a csodálatos Triola úszómelltartónak köszönhetően ez valósággá vált. Ha az egyszerű, mégis elegáns és eredeti stílus híve vagy, amely praktikus, ugyanakkor nagyon szép és időtlen, akkor ez a fürdőruha melltartó biztosan elvarázsol majd.

Ár idején felülvizsgálat: 20 313 Ft

Cseh fürdőruha Triola 2019

A klasszikus bugyi minden testalkathoz és mérethez megfelelő választás. A kivágott lábak vizuálisan meghosszabbítják a lábakat. A jellegzetes egzotikus minta minden kritikus figyelmét leköti. Csak a csodálat marad.

Ár idején felülvizsgálat: 8 114 Ft

Kétrészes push-up fürdőruha virágos hímzéssel

A Feba kétrészes fürdőruhák már első pillantásra megmutatják, hogy jó ízlésed van. A legújabb trendeknek megfelelően tervezték őket, amelyek a hímzés és a farmer visszatérését hirdetik. A fürdőruha azonban nem farmerből készült, hanem azt imitálja. Ugyanakkor gyönyörű virágos hímzéssel vannak ellátva, ami kihagyhatatlanná teszi Önt!

Ár idején felülvizsgálat: 13 856 Ft

Nagy virágos fürdőruha melltartó merevítővel

A Triola melltartó ideális a nagyobb és nagyobb volumenű mellekkel rendelkező nők számára. Százféle átfogásban és különböző méretekben kapható. A kosarak a K méretig terjednek, ami egészen elképesztő, mivel így tényleg mindenki választhat. Ráadásul a melltartó szilárd, stabil szerkezettel rendelkezik, amely több mint megfelelő a nagy mellek számára.

Ár idején felülvizsgálat: 12 946 Ft

Triola fürdőruha melltartó nagy mellekhez és több száz áramkörhöz

Egyszerű és mégis modern, mert a “szépség van az egyszerűségben” mottó mindig érvényes. És pontosan ez mondható el erről a Triola női fürdőruha melltartóról, két gyönyörű nyári színben. Egyszerűen válassza a világoszöldet, ha vonzza ez a népszerű mentol szín, vagy egy sötét rózsaszínre számít, enyhe ibolya árnyalattal. A melltartót többnyire nagy mellek és hölgyek számára tervezték, akiknek úgynevezett többszáz körzetre van szükségük. A csészék sima és zökkenőmentes kialakítása holisztikusnak tűnik, és semmi sem zavarja feleslegesen a fürdőruha egyszerű, kissé sportos megjelenését. A melltartó felvarrott csontokkal van felszerelve, amelyek nagyban támogatják a női előnyök említett nagyobb méreteit.

Ár idején felülvizsgálat: 15 243 Ft

Egyrészes fürdőruha Deidad, karcsúsító hálós derékkal

Ne merészelj kétrészes ruhát viselni? Nem baj, nem kell erőltetni magadat. A klasszikusokra időtálló, egyrészes fürdőruhák formájában fogadhatsz, amelyek tökéletessé teszik az alakodat. Ezek a Deidad fürdőruhák pont ilyenek, ráadásul karcsúsító hálós derékpánttal rendelkeznek. Nekik köszönhetően végre a lehető legjobban élvezheti a nyári vakációt a tengerparton! A Deidad fürdőruha tökéletes a strand királynőinek, a fürdőzés szerelmeseinek és a lelkes úszóknak. A fürdőruha nem akadályozza a mozgásban, tökéletesen illeszkedik, és gyönyörűen illik a bronzbarnaságodhoz.

Ár idején felülvizsgálat: 12 469 Ft

Egyrészes virágos fürdőruha Dorina D17124Q

Szeretné élvezni a gondtalan nyári napokat a tengerparton, vagy úszni a medencében anélkül, hogy belegondolna, hogy többre van egy kilója, vagy ha a mérései nem éppen modellek? Akkor ne ess kétségbe, mert ami folyik, az kellemes érzés a víz mellett eltöltött időből, és ez az egyedülálló, egy darabból álló Dorina fürdőruha segít biztosítani. Alakformájuk játékosan fogja kezelni az egyes karakterek problémás részeit. Az elülső része ötletesen kinyomtatott, virágos trópusi mintával, optikailag karcsúsító hatással a fekete oldalaknak és a kissé összeszedett szövetnek a hasban.

Ár idején felülvizsgálat: 11 082 Ft

A Triola fürdőruhagyártó kiváló, időben tesztelt minőségéről ismert. Az egy- és a kétrészes fürdőruhák ötletes és tökéletes feldolgozása jellemző a Triola fürdőruhákra. A Triola cég saját design és kreatív részleggel rendelkezik, amely napi kapcsolatban áll a cseh ügyfelekkel, és visszajelzéseiknek köszönhetően megtervezheti a nekik megfelelő fürdőruhákat, legyen szó akár fiatal hölgyekről, korú hölgyekről, sovány vagy plusz méretűekről. Mindegyiket kiválaszthatom a Triola fürdőruha közül, a számukra tökéleteseket, amelyekben tökéletesen érzik magukat. Triola különösen a nő plusz méretére összpontosít, aki gyakran részt vesz fürdőruha-gyártókban.

A minőségre, a precíziós feldolgozásra, a saját tervezési és kreatív részlegének hangsúlyozásával elnyerte a cseh ügyfelek bizalmát, akiket tökéletesen ismer. Az egy- és kétrészes Triola fürdőruhákat a melltartók bevált formái szerint tervezték és varrták, és tökéletesen illeszkednek, funkcionális anyagokkal és divatos mintákkal. Garantálják a kényelmet és egyúttal a szükséges kosarat is az I 70-es méretig. Ennek a márkának a gyűjteménye egyre nagyobb népszerűségnek örvend, különösen a nagyobb méretű, nagyobb méretű öltönyök esetében. A kisebb mellű hölgyeknek azonban nem kell aggódniuk, hogy nem itt választanak, B 75-es méretű melltartót találnak az ajánlatban.