Litex molett fürdőruhák

Női fekete fürdőruha melltartó modern szabással

Felső fürdőruha 13 Ava – fekete színű. A fürdőruhás melltartó megerősített csészékkel és nem levehető hevederekkel rendelkezik. Egyszerű kialakítás – a cupcakes íj között.

Ár idején felülvizsgálat: 12 885 Ft

Női fürdőruhák szélesebb derékpánttal

Szeretnél egy eredeti fürdőruhát? Vagy csak a megfelelő fürdőruhát keresed? Eddig egyik sem nyerte el a tetszését? Akkor elégedett lesz ezzel a modellel. Kiváló minőségű, szabású és mintázatú. Modern, kényelmes, időtlen. Ezeknek köszönhetően könnyedén és egyszerűen egyedi öltözéket hozhat létre a nyaraláshoz, a vízhez vagy csak a napozáshoz a kertben, a teraszon vagy az erkélyen. A női Litex fürdőruha első látásra elvarázsolja Önt színével és mintázatával.

Ár idején felülvizsgálat: 6 172 Ft

A Litex népszerű márka, amely a sportruházatra, a fehérneműre és a kiváló minőségű fürdőruhákra összpontosít. A Litex fürdőruha egyszerűen klasszikus, amely minden nőnek megfelel. Az ajánlat tartalmaz egy kollekciót is, amelyet plusz méretű nőknek terveztek. A Litex pufók márkáinak fürdőruháját kiváló minőség és tökéletes divatos szabás jellemzi, amelyet a teljesebb alakokhoz igazítottak. Minden nő bájos lehet fürdőruhában, még akkor is, ha nincs tökéletes alakja.

A molett fürdőruháknak egyáltalán nem kell unalmasnak és monotonnak lenniük. Ellenkezőleg. A kollekcióban gyönyörű fürdőruhákat talál, különböző motívumokkal és színekkel. Természetesen tanácsos józanabb színeket és nem túl erős motívumokat választani, de a plusz méretű minőségi fürdőruhák, amelyek Önnek megfelelnek, csodákat tehetnek. Csak annyit kell tennie, hogy a hasát és a fenekét a megfelelő helyre húzza, és éppen ellenkezőleg, támogatja a csábító hasítást. Adjon hozzá egy kis bizalmat, és kényeztesse magát egy gyönyörű fürdőruhával.