Egyrészes sport fürdőruha kiváló minőségű kivitelben, kiemelve a mellkast

Egyrészes sport fürdőruha kiváló minőségű kivitelben, kiemelve a mellkast
Fekete női egyrészes sportos fürdőruha
Fekete női egyrészes sportos fürdőruha
Sportos egyrészes fürdőruha H-alakú hátrésszel
Sportos egyrészes fürdőruha H-alakú hátrésszel

A látogatók értékelése

VN:F [1.9.22_1171]
Kényelem
Kinézet
Anyag
Szexis
Ár
Értékelés: 8.4/10

Az egyrészes fürdőruhák rajongóinak. Azoknak a hölgyeknek, akik szeretik az egyik legegészségesebb sportot űzni, ez pedig az úszás. Azok számára, akik egyszerűen csak egy minőségi egyrészes fürdőruhát szeretnének. Egy olyan modell, amely hízeleg az alaknak. Fürdőruha, amely még a plus size nőknek is tetszeni fog.

A Heva egyrészes fürdőruha klasszikus fekete színben, kiváló minőségű és tartós anyagból készült. Ez egy olyan szövet, amely kényelmes a testen, de tulajdonságai, azaz a klórállóság, a színtartóság és az alakmegtartás is kiemelkedőek. A gyorsan száradó anyagból készült fürdőruha minden korosztály számára alkalmas, és különösen a lelkes úszókat fogja izgatni. A modern egyrészes fürdőruha elöl szögletes nyakkivágással rendelkezik, a szélesebb pántok maximális kényelmet biztosítanak a vízben való mozgás és a viselés során. A fürdőruha különösen a hátulján lévő dizájn miatt tűnik ki. A hátlap kivágott és H-alakú kialakítású, ami szépen és határozottan érdekesen néz ki. Mindenekelőtt azonban elsődleges szerepét tölti be, azaz szilárdságot és kényelmet biztosít úszás közben.

Anyag

  • poliészter

Ár idején felülvizsgálat: 2 760 Ft

Link az eladóhoz, ahol megvásárolható a termék Egyrészes sport fürdőruha kiváló minőségű kivitelben, kiemelve a mellkast.

Ha nem mutat erre a termékre egy oldalt. Akkor már elfogyott, és az eladó hasonló termékeire utal.

« Előző Női kétrészes modern fürdőruha tengerészgyári stílusban

Női kétrészes modern fürdőruha tengerészgyári stílusban

» Következő Erősítetlen mész bikini

Erősítetlen mész bikini