Kék pöttyös tankini fürdőruha, oldalán húzózsinórral

Kék pöttyös tankini fürdőruha, oldalán húzózsinórral
Kényelmes fürdőruhák plus size méretben - tankini
Kényelmes fürdőruhák plus size méretben - tankini
Női pocakos fürdőruha
Női pocakos fürdőruha

A látogatók értékelése

VN:F [1.9.22_1171]
Kényelem
Kinézet
Anyag
Szexis
Ár
Értékelés: 7.2/10

Beszéljünk erről a kék pöttyös tankini fürdőruháról, amelynek oldalán húzózsinórok találhatók. Tudjuk először is értékelni, hogy D-től J-ig terjedő kosárméretekben kapható? Így van, ezek a tankinik azért vannak itt, hogy mindannyiunkat csodálatos emeléssel és alakformálással támogassanak. Nem kell többé aggódni a gömbölyded miatt, hölgyeim! De ami igazán kiemeli ezeket a tankiniket, az a rejtett merevítő alatti kosarak. Úgy működnek, mint a bűbáj, és megadják nekünk azt az extra emelést és alakot, amire mindannyian vágyunk. És mi a legjobb rész? Nincs párnázás! Végre egy fürdőruha, amitől nem érezzük úgy, mintha egy párnát szorítanának a mellkasunkra. Fedezd fel természetes szépségedet ezzel a drótos, rejtett kosárkájú kialakítással.

Most beszéljünk az oldalsó húzózsinórokról. Nemcsak aranyos és játékos jelleget kölcsönöznek a tankiniknek, de lehetővé teszik, hogy a hosszát a stílusunkhoz igazítsuk. Akár egy kicsit több bőrt szeretnénk mutatni, akár szerényebbek akarunk maradni, ezek a húzózsinórok segíthetnek.

De várj, van még más is! A rejtett powermesh szárnyak biztonságos és kényelmes illeszkedést biztosítanak a testünk körül. Többé nem kell aggódnunk a véletlen elcsúszás vagy a ruhatári hiba miatt, amikor élvezni szeretnénk a strandon vagy a medencében. Ezek a szárnyak (szó szerint) fedeznek minket. És ne feledkezzünk meg a rejtett belső hátsó záródásról sem, amely horoggal és szemmel záródik az állíthatóság érdekében. Olyan, mintha lenne egy személyi asszisztensünk, aki segít megtalálni a megfelelő illeszkedést. Minden a kényelemről és az állíthatóságról szól, hölgyeim! Tehát, ha olyan fürdőruhát keresel, amely elképesztő tartást ad, megemeli és formálja az alakodat, miközben szabadon állíthatod a hosszát, és biztos illeszkedést biztosít, akkor ez a kék pöttyös tankini fürdőruha az új legjobb barátod az oldalán található húzózsinórokkal. Készülj fel, hogy magabiztosan és stílusosan indulj a strandra vagy a medencébe!

Anyag

  • 80% poliamid, 20% lycra elasztán

Ár idején felülvizsgálat: 27 936 Ft

Link az eladóhoz, ahol megvásárolható a termék Kék pöttyös tankini fürdőruha, oldalán húzózsinórral.

Ha nem mutat erre a termékre egy oldalt. Akkor már elfogyott, és az eladó hasonló termékeire utal.

« Előző Sötétkék molett bikini hatékony crossoverrel és magas derékkal

Sötétkék molett bikini hatékony crossoverrel és magas derékkal

» Következő Divatos mintás fürdőruha kényelmes szabásban

Divatos mintás fürdőruha kényelmes szabásban