Fürdőruha balkon melltartó nagyobb mellkasra, kényelmes széles pántokkal

A látogatók értékelése

VN:F [1.9.22_1171]
Kényelem
Kinézet
Anyag
Szexis
Ár
Értékelés: 9.2/10

Az erkélyes szabású lebegő melltartó pillanatok alatt gyönyörű dekoltázst varázsol. Még a testes hölgyek is értékelni fogják. A háromrészes kosarak a merevítővel együtt szilárd támaszt nyújtanak a mellnek még a strandon vagy a medencében végzett igényesebb mozgások során is. Az etno stílusú, jellegzetes virágmotívum különösen a napbarnított bőrön tűnik ki. Mindezeknek köszönhetően a melltartó azonnal elnyeri a tetszését, és mindig szívesen viseli majd!

A puha tüllbélés kellemes kényelmet biztosít a bőrrel érintkezve, még hosszabb viselet során is. A szélesebb pántok szintén hozzájárulnak a kényelemhez, mivel elosztják a mell súlyát, és nem vágnak a vállrészbe. A zárást műanyag kampóval tervezték. A felső anyag tartós poliamid és elasztán szálak modern keveréke. Ez lehetővé teszi, hogy a melltartó tökéletesen alkalmazkodjon az Ön görbéihez.

Noha az anyag rendkívül ellenálló a klóros és sós vízzel szemben, minden használat után öblítse ki tiszta vízzel. Ez meghosszabbítja az anyag tulajdonságait, és megőrzi merész színeit. Ön is értékelni fogja, hogy a szezon során nagyon gyorsan szárad.

Link az eladóhoz, ahol megvásárolható a termék Fürdőruha balkon melltartó nagyobb mellkasra, kényelmes széles pántokkal.

Ha nem mutat erre a termékre egy oldalt. Akkor már elfogyott, és az eladó hasonló termékeire utal.

« Előző Fekete fürdőruha plus size Tamiko

Fekete fürdőruha plus size Tamiko

» Következő Plus Size Self kétrészes fürdőruha fehérneművel és állítható pántokkal

Plus Size Self kétrészes fürdőruha fehérneművel és állítható pántokkal